Onze merken

Bij Mensink Mode streven wij naar het beste voor onze klanten. Ieder merk dat wij in de winkel voeren is zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij proberen met onze gevarieerde collecties de modebewuste man en vrouw aan te spreken.

Vragen over onze collectie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Dameskleding

yaya_3

Yaya

Dit modemerk is al jarenlang een vaste waarde in onze Mensink Mode collectie. Een passie voor handelen en creëren, een positieve sfeer en zichzelf niet te serieus nemen; dat waren de basisingrediënten waarmee YAYA in 1992 begon. In de loop der jaren heeft het merk liefde en veel gelach toegevoegd, terwijl een krachtig merk werd opgebouwd dat comfort en warmte uitstraalt. De stijl van YAYA is opmerkelijk, casual met een klein randje, maar altijd vrouwelijk en echt.

Meer informatie
COT_SS23_Woman_30_078

Circle of Trust

Circle of Trust is één van de laatst toegevoegde damesmerken in de Mensink Mode collectie. Het in 2005 opgerichtte merk creëert unieke en betaalbare denims die draagbaar zijn voor iedereen. De collecties van Circle of Trust staan bekend om de stijl, perfecte pasvorm en fraaie details voor een betaalbare prijs. Het merk laat zich inspireren door invloeden over de hele wereld en is altijd bezig met het ontwikkelen en innoveren van de collecties.

Meer informatie
Zusss-gewatteerde-bodywarmer-zand-0310-008-1514-sfeer1

Zusss

Met het in huis halen van Zusss hebben wij als Mensink Mode onze collectie niet alleen verbreed met dameskleding, maar ook met Wonen & Lifestyle items.
Voor het gebruik van natuurlijke kleuren en fijne materialen past de hele collectie binnen de herkenbare Zusss levensstijl. Ook de pakkende teksten op bijvoorbeeld kaarten en kussens zijn erg herkenbaar.

Meer informatie
tramontana1

Tramontana

De natuur is al een tijdje een belangrijk thema binnen de modebranche. Tramontana realiseert zich dan ook steeds vaker dat we onderdeel zijn van een ecosysteem en koestert wat de natuur ons biedt. Dit zie je ook terug in de collectie met natuurlijke tinten, materialen en prints. Hier raakten de Tramontana designers door geïnspireerd en zo ontstond de Jungle Fusion collectie!

Meer informatie
geisha_foto1

Geisha

Met Geisha heeft Mensink Mode een merk in haar collectie met vele prints, kleuren, stoffen en modethema’s. Met Geisha wil Mensink Mode de onafhankelijke vrouw bereiken die zich graag wil kleden naar hoe zij zich voelt. In elke collectie is een goed evenwicht gevonden tussen speels en ladylike, met mooie prints, comfortabele stoffen en mooie knitwear.

Meer informatie
studio_anneloes2

Studio Anneloes

Bij Studio Anneloes staat stijl en comfort centraal. Het merk richt zich op vrouwen met een druk leven die er goed uit willen zien. Comfortabele mode is wat het merk hen biedt. Kleding van Studio Anneloes is gemakkelijk te combineren en is eenvoudig om mooi te houden.

Als Mensink Mode zijn wij trots dat wij tot één van de driehonderd winkels behoren die de collectie mogen aanbieden.

Meer informatie

Herenkleding

state_of_art1

State of Art

Mensink Mode is één van de 600 officiële State of Art dealers. Jaarlijks ontwikkelt het merk acht collecties kleding voor mensen met een actieve lifestyle. De passie voor stijlvolle modern-classicskleding in combinatie met de klassieke autosport valt al jaren in de smaak en de liefde voor klassiekers zit in de genen van het merk verankerd, dat in 1987 werd opgericht. Met State of Art probeert Mensink Mode sportieve, eigentijdse en comfortabele mode aan te bieden in het assortiment.

Meer informatie
VGD-SS23-21-6H8A5575

Vanguard

Vanguard heeft als merk een speciaal plekje in onze winkel voor de moderne man. Casual wordt gecombineerd met stoer, terwijl kwaliteit centraal staat. De collectie van het merk is geïnspireerd op een roadtrip door de Verenigde Staten.

Meer informatie
COT_SS23_Men_20_043

Circle of Trust

Circlele Of Trust werd in 2005 opgericht met één doel: het creëren van unieke en betaalbare denims, draagbaar voor iedereen.

Het belangrijkste doel van de collectie is ervoor te zorgen dat iedereen het heerlijk vindt om producten van het merk te dragen.

Meer informatie
COT_SS23_Woman_13_063

Contact

Een vraag over onze collectie, of een afspraak maken om buiten openingstijden rustig te kunnen shoppen? Neem contact met ons op.

Neem contact op